Vluchtelingen welkom, wilders niet

31-05-2023

Zaterdag zal Ter Apel weer het toneel zijn voor een vertoning van xenofobie en racisme door Geert Wilders. Hij zal ondersteund worden door de extreemrechtse nationalisten van de NVU. Wij noorderlingen zijn klaar met het beeld waarin we als domme en racistische mensen worden neergezet, dat we geen vluchtelingen willen en dat het probleem ligt bij de vluchtelingen in het aanmeldcentrum in Ter Apel en niet bij het kabinetsbeleid.

We gaan zaterdag de straat op om een alternatief geluid te laten horen, namelijk: vluchtelingen zijn welkom in het noorden. Alleen meer en beter bereikbare aanmeldingslocaties door heel het land zal Ter Apel ontlasten en de situatie meer menselijk maken. Het is onze verantwoordelijkheid om voor elkaar te zorgen.

Kom zaterdag 3 juni om 14:30 naar de Heemker Akkerstraat 18 Ter Apel om je stem te laten horen!

Dit is een oproep van activisten uit verschillende noordelijke provincies. Als Platform Stop Racisme en Fascisme steunen we de boodschap van harte.

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen.

    *Je e-mailadres is vereist.

    PLATFORM STOP RACISME | 2024
    Op deze site wordt gebruikgemaakt van reCAPTCHA,
    waarop de Google Privacy Policy en Terms of Service van toepassing zijn.
    linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram