Leve 1 mei in Paradiso

Vier 1 mei in Paradiso met o.a. Thomas von der Dunk. Meld je aan!

Geplaatst op

Op 1 mei organiseert het Platform Stop Racisme & Fascisme samen met FNV Young & United en Paradiso een strijdbaar avondprogramma in het kader van de Dag van de Arbeid. Hiermee willen we stilstaan bij de traditie van 1 mei, de arbeidersstrijd van dit moment en samen vooruitblikken naar komende acties rond het extreemrechtse kabinet dat eraan komt. Met onder meer een lezing van cultuurhistoricus Thomas von der Dunk over de opkomst van extreemrechts en herdenken op 4 mei.

MELD JE AAN!

LEVE 1 MEI is een avondprogramma over de Dag van de Arbeid, de dag waarop we de strijd van arbeidersbewegingen over de hele wereld vieren.  Werkenden en vakbonden hebben succesvol gestreden voor gelijke rechten en altijd in solidariteit met andere gemarginaliseerde groepen. Helaas moeten we blijven strijden en wel met hernieuwde krachten!

Tijdens deze avond vieren we 1 mei, staan we stil bij die strijd én vooral, kijken we vooruit! De rechten van werkenden en gemarginaliseerde mensen staan momenteel onder druk. Wat zijn de gevolgen voor onze gewonnen, democratische rechten? Wie dreigen er straks het onderspit te delven?  

Programma (20 – 22 uur):


Een top avond! Kom je ook? MELD JE HIER AAN!: Formulier.

De bijeenkomst is gratis, maar geef je van te voren op om zeker te zijn van je deelname. Paradiso is rolstoeltoegankelijk. The meeting will be held in Dutch, but we hope to provide written translation.

Nieuwsoverzicht

Ontvang onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van acties

Google reCaptcha: ongeldige sitesleutel.