Vertel jouw verhaal

11-02-2022

Om de actiedag 13 maart verder onder de aandacht te brengen, zijn wij op zoek naar mensen die ons willen helpen met het maken van korte campagnefilmpjes. Wij zijn op zoek naar mensen die hun verhaal en ervaringen met ons willen delen over racisme, discriminatie en/of uitsluiting. Mensen die hun skills willen inzetten om ons (social) media team te versterken zijn ook van harte welkom!

We willen via deze filmpjes met mensen in gesprek gaan en de échte verhalen vertellen. De filmpjes worden leerzaam, informatief en inspirerend. Zo maken we duidelijk dat het problemen zijn die iedereen treffen en dat we daar alleen verandering in kunnen brengen door samen op te staan tegen racisme en discriminatie!

Wij horen graag jouw persoonlijke verhaal, boodschap of wens gericht aan de toekomstige gemeenteraad. Wil je meedoen? Deel dan je verhaal waarin je een situatie beschrijft in je dagelijkse leef-, werk- of woonomgeving.

Wil je je verhaal wel delen, maar doe je dit liever anoniem? Dat is zeker ook mogelijk. Stuur ons een mail en wij zorgen ervoor dat jouw boodschap in een andere vorm wordt meegenomen in deze campagne. De filmpjes worden op onze website en mogelijk ook op onze social media platformen geplaatst.

Ben jij of ken jij iemand die zou willen bijdragen? Of wil jij je skills inzetten voor het (social) media team? Of weet je het nog niet zeker en wil je eerst meer informatie? Neem dan contact met ons op.

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen.

    *Je e-mailadres is vereist.

    PLATFORM STOP RACISME | 2024
    Op deze site wordt gebruikgemaakt van reCAPTCHA,
    waarop de Google Privacy Policy en Terms of Service van toepassing zijn.
    linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram