Logo Stichting Nederland Wordt Beter

Oproep Nederland wordt beter: help mee met laatste loodjes

Geplaatst op

Stichting Nederland Wordt Beter is een stichting zonder medewerkers en is afhankelijk van van vrijwilligers. Zonder de bijdrage van vrijwilligers zouden wij ons onmisbare werk niet kunnen uitvoeren. In 2025 wordt Nederland Wordt Beter opgeheven. We hebben nog 3 jaar te gaan om onze doelen te behalen en daarbij kunnen wij jouw hulp goed gebruiken! Er zijn een aantal vrijwilligersposities beschikbaar voor de komende projecten. Wij hebben deze hieronder op een rijtje gezet. We hopen dat er iets tussen zit wat je aanspreekt en je met ons aan de slag wilt!

De vrijwilligersposities bestaan uit kleine en grote taken. Wij werken altijd vanuit onze eigen kracht, wat betekent dat je oppakt wat je aanspreekt en aankan. We nemen verantwoordelijkheid voor onze inzet, maar we hebben ook de ruimte om een stapje terug te doen als omstandigheden daarom vragen. Er is altijd overleg mogelijk om te bekijken wat past en mogelijk is.

Woon je in het noorden of zuiden van het land? Dat geeft niet, onze vrijwilligers wonen in heel Nederland en voor iedereen is er de mogelijkheid en de ruimte om ons bij te staan.

Onderaan de vacatures vind je de algemene vereisten. Voor vragen kun je ons bereiken via: info@nederlandwordtbeter.nl

Lukt het niet om als vrijwilliger een bijdrage leveren? Je kunt ons ook ondersteunen met een donatie! Doneren kan hier!

Dit artikel is overgenomen van de website van Stichting Nederland Wordt Beter. Klik hier voor de vacatures en de algemene vereisten.

Klik hier voor meer informatie over Stichting Nederland Wordt Beter en de missie voor 2025

Nieuwsoverzicht

Ontvang onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van acties

Google reCaptcha: ongeldige sitesleutel.