Rotterdam en Den Bosch: Geef haat geen stem!

Geplaatst op

Op 13 maart en 14 maart worden er landelijke verkiezingsdebatten georganiseerd. Racisme en allerlei complotten zullen weer vrij spel krijgen op de landelijke tv.

Rutte sloopt publieke voorzieningen: kosten voor zorg, wonen en energie schieten door het dak. Om de aandacht hiervan af te leiden, worden zondebokken aangewezen. Zo krijgt haat vrij spel.
Het gevolg: allerlei extreemrechtse partijen doen mee aan de verkiezingen. Ze verschillen onderling hooguit in hun leugens en wie ze de schuld geven.

De klimaatcrisis, het stikstofprobleem, COVID, Poetins misdaden… Het wordt allemaal ontkend. Van de ellende die Ruttes beleid veroorzaakt geven ze de schuld aan hen die daar het meest onder lijden: vluchtelingen, queer-mensen, mensen met beperkingen, moslims, zwarte mensen en mensen van kleur.

Als ze winnen, wordt Rutte afhankelijk van hun steun in de Eerste Kamer. Dat is een gevaar voor iedereen die in een rechtvaardig land en op een leefbare planeet wil wonen. Daarin schuilt ook onze kracht. Wij zijn met meer. Samen kunnen we het tij keren.

Kijk niet weg en geef haat geen stem! Nooit meer fascisme! Stop FvD!

Doe mee met de acties!

13 maart: Rotterdam
16.30 uur verzamelen bij Tramhalte Erasmusuniversiteit

14 maart: Den Bosch
19.00 uur verzamelen bij de Pettelaarse Schans

Voor meer informatie neem contact met ons op.

Nieuwsoverzicht

Ontvang onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van acties

Google reCaptcha: ongeldige sitesleutel.