Draag financieel bij aan de strijd tegen racisme

11-01-2022

Voor onze antiracismecampagne in aanloop naar gemeenteraadsverkiezing hebben we geld nodig. We hebben €350 euro nodig om de opstartkosten van het platform te kunnen dekken zoals het ontwerp van de website en het promotiemateriaal. Onze eerste fund-raise loopt tot 25 februari: de dag van het begin van de februaristaking in 1941.

Forum voor Democratie wil maar liefst op vijftig plekken meedoen aan de gemeenteraadsverkiezingen. Andere extreemrechtse partijen zoals de PVV en JA21 zullen ook op veel plekken proberen mee te doen. Extreemrechts wil hiermee extra inkomsten genereren, hun racistische politiek verder normaliseren en netwerken in het land opbouwen. Alleen door een brede samenwerking op links op te bouwen, kunnen wij hier tegenwicht aan bieden.

Het Platform Stop Racisme opereert zonder reclame of subsidie. Wij zijn alleen afhankelijk van onze achterban die ook onze koers bepaalt. Wij vragen organisaties die zich bij ons aansluiten in de aanloop naar de antiracismedemonstraties ook apart om een bijdrage. Groepen dragen bij naar draagkracht. We hopen dat iedereen die de strijd tegen racisme en fascisme een warm hart toedraagt ook bijdraagt aan onze fundraise.

[whydonate id="z4g9u"]

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen.

    *Je e-mailadres is vereist.

    PLATFORM STOP RACISME | 2024
    Op deze site wordt gebruikgemaakt van reCAPTCHA,
    waarop de Google Privacy Policy en Terms of Service van toepassing zijn.
    linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram