17-3 landelijk actie in Den Haag.
GEEF haat geen macht!

Kom naar Den Haag en Onderteken het Nieuw Maatschappelijk Contract!

{mb_campagne_header_buttontekst}

Een Nieuw Maatschappelijk Contract

Op zondag 17 maart gaan we de straat op in Den Haag. Met een mars door de stad en een podiumprogramma tegenover het Torentje spreken we ons uit tegen een extreemrechtse regering.

Extreemrechts dreigt het voor het zeggen te krijgen in Nederland. Dit bedreigt iedereen die in een solidaire en rechtvaardige samenleving wil leven: een samenleving waar iedereen welkom is, zonder racisme en waar een veilig klimaat boven winst gaat.

Samen slaan we de handen ineen voor die rechtvaardige samenleving. Samen staan we op tegen racisme, fascisme, antisemitisme, moslimhaat, lhbtq+-haat en komen op voor iedereen die bedreigd wordt door extreemrechtse politiek.

We roepen alle democratische partijen en maatschappelijke organisaties op om extreemrechts geen podium te geven en op geen enkele manier samen te werken met ondemocratische, racistische en fascistische partijen.

We eisen dat democratische partijen en maatschappelijke organisaties hun verantwoordelijkheid nemen. Geef haat geen macht!

Kom naar Den Haag om voor de deur van de macht duidelijk te maken dat we niet willen leven in een land waar extreemrechts regeert.

Onderteken het Nieuw Maatschappelijk Contract

De actiedag in Den Haag is de aftrap van een brede coalitie tegen extreemrechts. Samen met anderen heeft Platform Stop Racisme & Fascisme een Nieuw Maatschappelijk Contract opgesteld. We roepen iedereen en alle maatschappelijke organisaties op om het te ondertekenen. Een brede coalitie tegen extreemrechts is dringend nodig!

Den Haag, Lange Vijverberg, tegenover het torentje aan de Hofvijver
Op: 17 maart 2024Om: 13:00 uur

Georganiseerd door: Platform Stop Racisme & Fascisme

Zo kun je meedoen met de campagne

Zij hebben de oproeptekst ondertekend

Deze organisaties zijn je voorgegaan, doe ook mee!

Bekijk de ondertekenaars

Wie is Platform Stop Racisme & Fascisme?

Het Platform Stop Racisme en Fascisme is opgericht om actie te voeren tegen racisme en extreemrechts. Wij zijn een brede maatschappelijke coalitie. Activisten die meedoen bij ons zijn vaak ook betrokken bij andere linkse organisaties, antiracismegroeperingen, solidariteitsnetwerken met vluchtelingen of in de klimaatbeweging. Met het Platform hebben we coalities door het land.

Over PSR

Ontvang onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van acties

Google reCaptcha: ongeldige sitesleutel.