bestel nu: Nieuwe 'Geen mens is illegaal' posters

23-08-2023

Via een nieuwe posteractie laten we zien dat een heel groot deel van de mensen in Nederland migranten gewoon welkom heet. Help je mee? Bestel je gratis posters nu via De Rode Lap!

geenmensisillegaal 1

Ruttes laatste kabinet is gevallen door onmenselijk vluchtelingenbeleid. Duizenden mensen zijn al gestorven aan de grenzen van Europa. (Extreem) rechts uit meer en meer racisme. Daarom zegt Platform Stop Racisme nogmaals: “GEEN MENS IS ILLEGAAL!"

Bestel nu gratis posters. Hang ze op voor je raam, plak ze in je stad en laat zien dat de meeste Nederlanders vluchtelingen graag welkom heten een een veilig nieuw bestaan wensen.

Op de poster zie je de Refugee Nation Flag, ontworpen door Yara Said. Een oranje vlag met een zwarte streep. Het oranje is geïnspireerd op de kleur van reddingsvesten in Lesbos. De zwarte streep representeert de horizon. Daar overheen twee handen die elkaar schudden door een prikkeldraad heen. De tekst 'geen mens is illegaal'. En het logo van Platform Stop Racisme.

Bestel de gratis poster via De Rode Lap. Je betaalt enkel verzendkosten. Tip: bundel je krachten, bestel een stapeltje om bij je lokale linkse verzamelplaats neer te leggen zodat mensen een poster kunnen afhalen.

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen.

    *Je e-mailadres is vereist.

    PLATFORM STOP RACISME | 2024
    Op deze site wordt gebruikgemaakt van reCAPTCHA,
    waarop de Google Privacy Policy en Terms of Service van toepassing zijn.
    linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram